Mikäli kellonne ei enää saa sen kaipaamaansa huomiota, me voimme auttaa siinä! Myymme, ostamme ja vaihdamme arvokelloja luotettavasti vuosien kokemuksella. Avullamme hoidatte myös kellojen ostotoimeksiannot. Myymme vuosittain satoja arvokelloja ja meiltä voit tiedustella myös malleja joita ei juuri tällä hetkellä olisikaan sivuillamme listattuna.

Myönnämme kaikille myydyille kelloille 6kk takuun valmistusvirheiden varalta ostopäivästä laskien. Takuu ei kata vesitiiviyttä, rannekkeita, eikä asiakkaan omista toimista aiheutuneita vikoja. Myönnettävä takuu on aina henkilökohtainen. Takuuta ei voida siirtää kolmansille osapuolille, jos kellon ostanut henkilö tai yritys myy kellon eteenpäin.

Toteutamme kellojen myynti-, vaihto- ja ostotapahtumat postitse, tai yhdessä asiakkaan kanssa sovitulla tapaamisella. Ranneajan sivustolla olevat tuotteet myy Riverside Prods Ky. Toimistomme sijaitsee Imatralla ja asiakastapaamiset tapahtuvat pääsääntöisesti Kaakkois-Suomen alueella.

Autamme mielellämme kaikissa arvokellohankintoihinne liittyvissä asioissa – ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!

 

Yhteistyöterveisin
Jarkko Lipponen
Riverside Prods Ky
jarkko@ranneaika.com
Puh: +358 45 693 3101