www.villehanninendesign.com

Ville Hänninen Design tuottaa tilaustyönä mekaanisia rannekelloja, sekä yksilöllisiä moottoripyöriä asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki VHD:en kellot ovat sarjanumeroituja uniikkeja yksilöitä, joiden sisällä tikittää sveitsiläinen laatukoneisto. Moottoripyörien valmistus keskittyy pääosin Cafe racer- ja Brat-tyylisuuntauksiin.

 

www.tyyliniekka.fi

Tyyliniekka on miesten pukeutumiseen ja tyylikkääseen elämään erikoistunut verkkolehti, josta löydät viimeisimmät suuntaukset niin kellohin, kenkiin kuin parranajoonkin liittyen. Lue Tyyliniekan tekemä artikkeli Ranneaika.fi:stä.

 

 

www.balmuir.com

Balmuir on vuonna 2007 perustettu suomalainen perheyritys, jonka tyylitietoiset kuluttajat sekä stylistit ovat ottaneet omakseen. Balmuir on yleellinen lifestyle-brändi, jonka tuotteet valmistetaan käsin huippumateriaaleista pienissä tuotantoerissä. Tuotevalikoimasta löytyy esimerkiksi todella upeat Edward-sarjan kellolaatikot.

 

www.ar-straps.com

AR-straps käsintekee yksilöllisiä nahkaesineitä mittatilaustyönä. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niihin käytetyt materiaalit ovat myös pääosin kotimaisia. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. kellonrannekkeet, korttilomakot sekä vyöt. Laaja materiaali- ja värivalikoima mahdollistaa erikoisempienkin visioiden toteutuksen!